Fred van den Berk


Mijn naam is Fred van den Berk, geboren te Emmen op 6 juli 1967. Al sinds 9 jaar woonachtig in Den Haag en sinds 1992 werkzaam in de ICT.
Na 16 jaar in Duitsland gewoond te hebben ben ik in "88 terug gekomen naar Nederland voor een studie geschiedenis. Helaas bleek hier, na afronding, weinig werk en weinig uitdaging in te zitten en ben na een aantal jaren een studie informatica gaan doen. Voor Getronics heb ik enkele jaren als Projectmanager gewerkt om in 1999 verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Eerst als ZZPér en enige jaren later als mede-eigenaar van een detacheringsbureau.
Na twee jaar heb ik dat bedrijf verlaten om alleen verder te gaan in de detachering. In 2007 ben ik gestart met Arrendum, en Arrendum Projects. Inmiddeels hebben we ruim 30 vaste medewerkers en zijn, ondanks de "crisis" nog steeds groeiende. Uiteraard valt ook dat niet mee, maar we hebben een gezond en goed bedrijf, en komen de slechtere tijden wel door.
Als directeur van Arrendum hou ik mij vooral bezig met aquisitie en personeelsmanagement. We hebben voornamelijk jonge mensen binnen ons bedrijf, die regelmatig een persoonlijk gesprek op prijs stellen. We houden de lijnen erg kort en iedere medewerker kan mij, of iemand anders van het management tijdens en na werktijd gewoon bereiken. We hebben van Arrendum een waar familiebedrijf gemaakt. Iedereen denkt mee en vaak komen de meest verassende tips van de werkvloer, en niet van het management. Hierdoor voelt iedereen zich erg betrokken. We zijn dan ook trots op wat we met zijn allen binnen zo'n korte tijd hebben kunnen bereiken.

Vakkennis Fred van den Berk

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Internet, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.

Methoden/frameworks

ITIL en Prince2.

Software/hardware

Windows PC.

Fred van den Berk

Fred van den Berk
Opleidingsniveau: WO
Functie: Algemeen Directeur
Werkzaam bij: Arrendum Groep
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: ICT

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2744 6.80
3 Jack Jansonius 257 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 329 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 410 6.69
7 Pa Va Ke 1560 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.