Managed hosting door True

Gershon Janssen


Gershon Janssen is een expert van Computable voor de topics: Architectuur, Overheid en Cloud Computing.

Gershon Janssen is een onafhankelijk adviseur en lid van de Raad van Bestuur bij standaardisatieconsortium OASIS. Gershon heeft een achtergrond in software- en infrastructuurarchitectuur, gedistribueerde systemen en integratietechnologieën. Hij werkt in binnen- en buitenland voornamelijk op projecten in de transport, logistiek, financiën, energie en publieke sector, waar hij complexe IT-architecturen ontwerpt en bouwt. Specialistische focus ligt daarbij op service delivery, architectuur, identity, privacy, cloud en beleidsadvies.

Gershon is een groot voorstander van open standaarden en participeert dan ook actief in standaardisatie activiteiten. In OASIS zit hij als specificatieschrijver in diverse identity en privacy gerelateerde technische comités. Daarnaast is hij beleidsadviseur bij de technische adviescommissie voor de OESO op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Vakkennis Gershon Janssen

Zeer deskundig Deskundig
TopicsOverheid, Infrastructuur, Mobility, Internet, Cloud Computing, Architectuur.ICT-branche, Systeembeheer, Security, Virtualisatie, Development.
Skills  XML, JSP, Javascript, Java, J2EE, HTML/CSS.Windows PC, VMWare, Unix, SQL Server, SQL, Prince2, PHP, Perl, Linux, ITIL, Exchange, C++, C#, .Net .
Sectoren  Webdevelopment/management, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Netwerk engineering/beheer, Informatieanalyse, Functioneel ontwerp, Consulting/advies.Testen/implementeren, Systeembeheer, Beveiliging, Applicatiebeheer.

Computable Expert
Gershon  Janssen

Gershon Janssen
Woonplaats: Amsterdam
Functie: Solutions Architect
Werkzaam bij: Qroot Consulting
te Schiphol-Rijk
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen