Managed hosting door True

Gert-Jo van der Heijden


Gert-Jo van der Heijden is een expert van Computable voor de topics Management, Outsourcing en Loopbaan.

Ing. Gert-Jo van der Heijden is Expert in ICT Service Management en werkzaam bij Yacht als Senior Interim Professional.

In zijn rol als ECF Senior Professional / Team Manager (Europese titel) heeft hij diverse organisaties op een effectieve en efficiënte wijze geholpen om de relatie tussen klanten en leveranciers te optimaliseren op het gebied van ICT Management en Outsourcing.

Specialisaties: (out) souring, ict (service&project) management, inkoop/contract & leveranciers management, governance & business development management.

Hij is resultaatgericht, kwaliteitsgedreven, houd van afwisseling en is iemand die graag het initiatief neemt. Zijn financiële en technische achtergrond stellen hem in staat om gemakkelijk in organisaties te bewegen en de benodigde informatie boven water te krijgen. Zijn creativiteit, pragmatiek en persoonlijke motivatie gecombineerd met zijn analytische vaardigheden zorgen ervoor hij opdrachten snel en structureel oppakt. Door zijn enthousiaste houding weet hij mensen in de organisatie mee te krijgen en te motiveren in veranderingsprocessen.

Na zijn HBO ICT studie heeft hij de studies “ICT Service Management (Expert)” en “ICT Governance (Post Doctoraal/Master)” gevolgd. Hij spreekt de taal van de business, de ICT organisatie, het management en de directie. Daarom is hij goed in staat om bruggen te bouwen, alle verwachtingen te managen én om samen tot een goed resultaat te komen. Hij acteert op WO- werk- en denkniveau.

Recent heeft hij zijn ECF Diploma Senior Professional / Team Manager behaald. Hij heeft voor de competenties Service Level Management (A2), Service Delivery (C3), Purchasing (D4) en Contract Management (D8) het professional de assessments voltooid. Hij heeft overtuigend aangetoond op dit niveau te functioneren. Hij is de eerste professional in Europa die dit diploma heeft ontvangen.Computable Expert
Gert-Jo van der Heijden

Gert-Jo van der Heijden
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: ICT Manager
Werkzaam bij: Yacht
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Meest actief
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Henri Koppen 2233 6.85
2 Reza Sarshar 1434 6.76
3 Ruud Mulder 1211 6.75
4 Pa Va Ke 1205 6.72
5 Louis Kossen 646 6.70
6 NumoQuest 1595 6.63
7 Willem Oorschot 577 6.62
8 Jan van Leeuwen 1345 6.53
9 E D 2659 6.47
10 Ad Gerrits 253 6.44