Gert-Jo van der Heijden

Jurylid Computable Awards 2020


Gert-Jo van der Heijden is een expert van Computable voor de topics Management, Outsourcing en Loopbaan.

Specialisaties: ICT management (service&project;), (out)sourcing, inkoop/contract&leveranciers; management, governance & business development.

In mijn rol als ECF Senior Professional/Team Manager (Europese titel) heb ik diverse organisaties op een effectieve en efficiënte wijze geholpen om de relatie tussen klanten en leveranciers te optimaliseren op het gebied van ICT Management en Outsourcing.

Ik ben resultaatgericht, kwaliteitsgedreven, hou van afwisseling en ben iemand die graag het initiatief neemt. Mijn financiële en technische achtergrond stellen mij in staat om me gemakkelijk in organisaties te bewegen en de benodigde informatie boven water te krijgen. Mijn creativiteit, pragmatiek en persoonlijke motivatie gecombineerd met mijn analytische vaardigheden zorgen ervoor dat ik opdrachten snel en structureel oppak. Door mijn enthousiaste houding weet ik mensen in de organisatie mee te krijgen en te motiveren in veranderingsprocessen.

Na mijn HBO ICT studie heb ik de studies “ICT Service Management (Expert)” en “ICT Governance (Post Doctoraal/Master)” gevolgd. Ik spreek de taal van de business, de ICT organisatie, het management en de directie. Daarom ben ik goed in staat om bruggen te bouwen, verwachtingen te managen én om samen tot resultaat te komen. Ik acteer op WO- werk- en denkniveau.

Recent heb ik mijn ECF Diploma Senior Professional/Team Manager behaald. Ik heb voor de competenties Service Level Management(A2), Service Delivery(C3), Purchasing(D4) en Contract Management(D8) het professional assessment voltooid. Ik heb overtuigend aangetoond op dit niveau te functioneren. Ik ben eerste professional in Europa die dit diploma heeft ontvangen.

Vakkennis Gert-Jo van der Heijden

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Beheer, ICT-branche, Loopbaan en Digital Innovation.Computable Expert
Gert-Jo van der Heijden

Gert-Jo van der Heijden
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Contract Delivery Manager
Werkzaam bij: Simac IT NL
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2826 6.80
3 Jack Jansonius 357 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 379 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 448 6.69
7 Pa Va Ke 1586 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.