Hans Timmerman


Hans Timmerman is een expert van Computable voor de topics Management, Cloud Computing en Digital Workplace.

Hans Timmerman (1953) was van 2002 tot 2007 als Manager Technology Solutions binnen EMC Nederland verantwoordelijk voor de pre-sales organisatie en de professional-services groep.

Hans is vanaf 2008 als CTO EMC Nederland verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdieping van zowel EMC's lokale Business en Technology Development als voor de bestaande Strategische Alliancies en partnerships. In het bijzonder op het gebied van Cloud Computing gaan de ontwikkelingen momenteel erg snel. Hij is mede bestuurslid van Eurocloud.nl.

Een belangrijk deel van zijn carrière was Hans werkzaam in de Nederlandse vliegtuigindustrie. Daarna bekleedde hij bij verschillende IT-bedrijven management- en directiefuncties op het gebied van consultancy, servicemanagement en business development.

Vakkennis Hans Timmerman

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid en Digital Workplace.Computable Expert
Hans  Timmerman

Hans Timmerman
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Technisch directeur/cto

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 306 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.