Herman Heller


Herman Heller is een expert van Computable voor het topic CRM.

Herman Heller (1968) is managing partner bij Helder Inzicht BV en bridge2grow, hét onafhankelijke adviesbureau dat organisaties helpt in vraagstukken rond relatiebeheer, CRM en klantgerichtheid. Na een aantal jaar in de dienstverleningssector, is Herman al in 1993 in de CRM-wereld begonnen bij CRM-leverancier Matrix Software. CRM heette in die jaren nog anders: marketing- en/of verkoopinformatiesystemen. Tot 2001 heeft hij zich actief beziggehouden met CRM-projecten in diverse sectoren zoals de bouwwereld, industrie, groothandel en zelfs de agrarische sector. Het was vanuit deze zeer brede praktijkervaring in diverse CRM-projecten dat de gedachte ontstond dat juist bedrijven/organisaties geholpen moeten worden in het succesvoller opzetten, inzetten van CRM als strategie en middel binnen hun organisatie. Daarom richtte Herman in 2001 Helder Inzicht op. Hier werken CRM-specialisten met veel praktijkervaring. Zij zorgen er nu voor dat klantgerichtheid en resultaatgerichtheid ook werkelijkheid wordt verankerd in de operationele werkelijkheid van organisaties. Essentieel is dat in veranderprojecten betere en doelgerichtere bruggen worden geslagen tussen afdelingen, zoals sales, marketing en service.
Helder Inzicht is op dit moment betrokken in veranderprojecten binnen de commerciële sector, de (semi-)overheid en onderwijsmarkt. Hier vervult Herman met zijn collega's de rol van adviseur, coach, programmamanager en/of projectleider. Onlangs heeft Herman met Helder Inzicht de CRM-groeisprong gelanceerd, dat organisaties praktisch helpt om te (blijven) groeien in de waardevolle toepassing van CRM.

Vakkennis Herman Heller

Onderwerpen

Management, CRM, Development, Cloud Computing, Beheer, ICT-branche, Overheid, Zorg en Onderwijs.Computable Expert
Herman  Heller

Herman Heller
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Partner
Werkzaam bij: bridge2grow
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.