Managed hosting door True

Erwin Koster


Beleid:
Als IT-manager bepaal ik in grote mate het IT-beleid van de organisaties waar ik werk. Door mijn ervaring als MT'er kan ik high level redeneren over bedrijfsdoelstellingen die gelinkt worden aan IT-doelstellingen en ken ik over het algemeen de argumenten om binnen het MT de handen op elkaar te krijgen. Voor IT-beslissers is dat denk ik een goede ondersteuning.

Overheid:
Al een jaar of 7 werk ik intensief samen met de overheid, en sinds een jaar werk ik bij een zelfstandig bestuursorgaan. Ik ken daarmee de klappen van de politiek-bestuurlijke zweep; de logica, de tijd die het kost, de overwegingen die worden gebruikt.

Virtualisatie:
Bij mijn vorige werkgever heb ik Citrix XenApp geintroduceerd en bij mijn huidige werkgever VWWare View 4.5. Ik ken niet alleen het concept, maar ook de gevolgen van deze ontwikkelingen (opmaat richting Het Nieuwe Werken).

Vakkennis Erwin Koster

Zeer deskundig Deskundig
TopicsManagement, Virtualisatie, Internet, ICT-branche, Overheid.Outsourcing, BPM, CRM, Cloud Computing, Mobility, Systeembeheer, Telecom, Loopbaan, Maatschappij.
Skills  ------
Sectoren  Applicatiebeheer, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Projectmanagement.Helpdesk/support, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Multimedia, Software-ontwikkeling, Testen/implementeren, Training/opleiding.

Erwin  Koster

Erwin Koster
Woonplaats: Utrecht
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Eigenaar
Werkzaam bij: Tabula IT
te Bunnik
Afdeling: Eigenaar
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Branche: Advies/Consultancy