Managed hosting door True

Dennis Kosse


Dennis Kosse is een expert van Computable voor de topics: ECM, Development en Mobility.

Dennis Kosse houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van klanten bij het correct toepassen van de juiste services, producten, en technologie; met als focus gebied Enterprise Content Management. Na vier jaar voor zichzelf te hebben gewerkt (Piranha-IT B.V.), is hij binnen Unisys Nederland in de jaren gegroeid tot Solution Architect met een brede kennis en interesse binnen het IT domein. Zijn technische achtergrond als software ontwikkelaar/architect en bagage vanuit zijn IT-Architecture Master of Science helpen hem te denken op zowel detail- als abstract niveau.

In de uiteenlopende projecten waarbij Dennis betrokken is, spelen (Secure) Mobility, Service Oriented Architecture, Zaaksystemen, ECM, DMS, RMS, Input&Output Management en backoffice integraties een grote rol. In zijn dagelijkse werk streeft hij ernaar om met zijn objectiviteit een gedegen advies te geven dat het beste aansluit op de specifieke situatie en klantbehoefte.

Vakkennis Dennis Kosse

Zeer deskundig Deskundig
TopicsOverheid, Development, ECM, Architectuur.Security, Cloud Computing.
Skills  XML, UML, SQL Server, SQL, SharePoint, RUP, iPhone/iPad/iOS, HTML/CSS, ETL, EDA, C#, .Net .Visual Basic/VB.NET, Scrum, Javascript, Agile.
Sectoren  Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Informatieanalyse, Consulting/advies.Webdevelopment/management, Projectmanagement, Multimedia, Beveiliging.

Computable Expert
Dennis  Kosse

Dennis Kosse
Geboortedatum: 02-02-1979
Opleidingsniveau: Postdoctoraal
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Solution Architect - Unisys
Werkzaam bij: Unisys
te Schiphol-Rijk
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: ICT