Managed hosting door True

Leen Blom


ing. Leen Blom is een expert van Computable voor de topics: Cloud Computing en Maatschappij.

Leen Blom is als Manager R&D verantwoordelijk voor de coördinatie van onderzoeken op technologisch gebied en ondersteunt business development bij het vertalen van kansen in concepten en producten. Vooral op die gebieden waar nog weinig overeenstemming is over wat het precies is en kan betekenen voor de maatschappij, het bedrijfsleven en klanten van Centric is Leen in staat om richting te geven aan de stappen die op dit moment moeten worden genomen.

Leen is inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de ICT en heeft daarin diverse functies bekleed, waaronder die van software engineer, consultant en manager consultancy. Thema’s die zijn bijzondere aandacht hebben zijn cloud computing, het nieuwe werken, green software en interoperabiliteit.

Zie ook de volgende blogs:
http://www.centric.eu/NL/Default/Innovatie/Blogs.aspx

Vakkennis Leen Blom

Zeer deskundig Deskundig
TopicsICT-branche, Internet, Cloud Computing, Development.Maatschappij, Besturingssystemen, Mobility, Virtualisatie, Softwarebeheer, Architectuur.
Skills  ---XML, Windows PC, Unix, Javascript, HTML/CSS, Android, SQL, ASP, C++, Cobol.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Research/wetenschap.Webdevelopment/management, Kantoorautomatisering, Informatieanalyse.

Computable Expert
Leen  Blom

ing. Leen Blom
Geboortedatum: 05-11-1962
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Manager R&D
Werkzaam bij: Centric
te Gouda
Afdeling: Research & Development
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen