Managed hosting door True

Jos Struik


Directeur van ondermeer Dataccent, specialist in data en databases waaronder diensten m.b.t. MySQL en PHP/Java en LogiXML BI. Meer dan 20 jaar ervaring als professional en ondernemer. De laatste 6 jaar als mede-eigenaar van Dataccent en Infraccent BV nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van databases en Open Source. Zo is Dataccent als sinds 2003 consulting partner van MySQL. Tevens werkzaam als interim manager en consultant en als zodanig regelmatig betrokken bij het selecteren en implementeren van ICT-hulpmiddelen en het out- of insourcen van ICT.

Vakkennis Jos Struik

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Intelligence, eHRM, CRM, Development, Open Source, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, Systeembeheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.

Methoden/frameworks

ITIL en Prince2.

Programmeertalen/tools

Cobol en SQL.


Jos  Struik

Jos Struik
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Directeur
Werkzaam bij: Dataccent
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: ICT