Jaap Jan Visser


Jaap Jan Visser is een expert van Computable voor de topics Datamanagement, Infrastructuur en Security.

Jaap Jan Visser is sinds mei 2008 country manager van Ontrack Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten van Ontrack op de Nederlandse markt.

Steeds meer organisaties en consumenten die te maken hebben met dataverlies, het vinden en verwerken van elektronisch bewijs of juist data willen wissen kiezen voor de veilige, snelle, gemakkelijke en efficiënte oplossingen van Ontrack. Jaap Jan en zijn team helpen klanten om oplossingen te vinden voor schijnbaar onoplosbare problemen. De ambitie van Jaap Jan is om de groeimogelijkheden in de Nederlandse markt optimaal te benutten, de samenwerking met belangrijke partners als Dell, EMC, HP, Oracle en VMware verder uit te bouwen en zo de positie van wereldleider ook in Nederland waar te maken.

Eerder was Jaap Jan werkzaam in diverse sales management en business development functies bij Nokia, Enlight Europe en Koning en Hartman. Jaap Jan studeerde Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vakkennis Jaap Jan Visser

Functiegebieden

Beveiliging, Database-engineering, Datacom/telecom, Management, Informatieanalyse, Netwerk engineering/beheer en Systeembeheer.Computable Expert
Jaap Jan  Visser

Jaap Jan Visser
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur/ceo/country manager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2826 6.80
3 Jack Jansonius 357 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 379 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 448 6.69
7 Pa Va Ke 1586 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.