Rezan Allwandy


ing. Rezan Allwandy is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Development en Digital Innovation.

Als Agile Consultant met meer dan 15 jaar ervaring in Software Development projecten, heb ik het traditionele IT carrièrepad gevolgd van ontwikkelaar, Business Analist, Scrum Master en Agile Development Mananger. Ik heb de afgelopen jaren een stevige basis ontwikkeld in uiteenlopende Agile software ontwikkel projecten en migraties van legacy applicaties naar de Cloud binnen Azure omgeving. Hierdoor begrijp ik de kunst en wetenschap om High Performing teams te coachen en te leiden om het juiste product te leveren en het product op de juiste manier te ontwikkelen, met een sterke focus op waarde creatie voor de klant. Ik spiegel en daag uit, om uiteindelijk bij de beste oplossing voor alle partijen uit te komen.

Binnen een project is mijn eerste stap om de stakeholders met hun concerns en eisen duidelijk in beeld te krijgen. De volgende logische stap is om te controleren of daarmee alle relevante partijen vertegenwoordigd zijn. Door mijn ervaring aan zowel de business als technische kant, werk ik daar waar business en techniek elkaar raken. Ik ben goed in staat om de letterlijke vraag en de onderliggende (business) eis van elkaar te onderscheiden. Door mijn technische achtergrond en brede ervaring in object georienteerd softwareontwikkeling, SOA, web en Azure, kan ik de business eisen vertalen naar een wendbare oplossingen.

Vakkennis Rezan Allwandy

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, Development, Internet, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Start-ups, Digital Workplace, Digital Innovation en Big data.

Methoden/frameworks

Agile, ETL, ISTQB, ITIL, Prince2, RUP, Scrum, TMap, UML, Big Data, UX en DevOps.

Programmeertalen/tools

.Net , C#, HTML/CSS, Javascript, SQL en XML.

Software/hardware

Windows Azure.

Computable Expert
Rezan  Allwandy

ing. Rezan Allwandy
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Agile Development Consultant
Werkzaam bij: AGILE PARTNERS
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2827 6.80
3 Jack Jansonius 357 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 379 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 448 6.69
7 Pa Va Ke 1586 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.