Erik Wever


Ik ben een flexibel ingestelde Systeem en applicatie beheerder met ruime ervaring in verschillende omgevingen. In mijn laatste functie heb ik veel ervaring opgedaan met diverse Windows platforms, Citrx, VMWare, Exchange server, Sharepoint server en diverse applicaties waaronder RES-Workspacemanager. En daarnaast ben ik betrokken geweest bij het inrichten van netwerkomgevingen.

Ik heb meerdere malen bewezen goed in staat te zijn om problemen op een logische en analytische manier aan te pakken en op te lossen, ook weet ik uit ervaring dat ik in stressvolle situaties het overzicht weet te houden en tot een bevredigende oplossing weet te komen. Ik ben niet bang om onorthodoxe beslissingen te nemen als dit voor de continuïteit van de bedrijfsvoering noodzakelijk is. Ik ga niet over één nacht ijs, maar als het noodzakelijk is heb ik wel bewezen dat ik in staat ben om snel en accuraat te handelen en knopen door durf te hakken.

Ik ben in het bezit van een ITIL V3 certificaat en ben ik bezit ik tevens een certificering als MCSE en MCSA en heb ruime praktijkervaring met Active Directory, DNS, WINS en DHCP. Ik ben bezig met een zelfstudie Sharepoint server en Windows 2012. Ook ben ik bekend met verschillende mailserver systemen, waaronder Exchange Server en Rockliffe Mailsite. Daarnaast heb ik ervaring in het beheren, configureren en distribueren van McAfee en Norton antivirussoftware met behulp van een Epo Server en ben ik bekend met ander anti virus systemen. Ook ben ik bekend met het beheren van een Citrix Presentation Server omgeving en heb ik enige ervaring in het werken met VMWare.

Ik heb geen problemen met eventuele langere reistijden en heb ook geen bezwaren om tijdelijk op andere locaties te moeten werken, voor mijn werk reisde ik elke dag van Assen naar Hilversum, daarvoor werkte ik enige tijd in Leeuwarden en daarvoor reisde ik dagelijks van Assen naar Amersfoort.

Vakkennis Erik Wever

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer en Systeembeheer.

Onderwerpen

Cloud Computing, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Zorg en Loopbaan.

Methoden/frameworks

ITIL.

Software/hardware

Citrix-software, SQL Server, Windows PC en Windows Server.


Geen foto

Erik Wever
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Applicatiebeheerder/manager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.