Bert Wijgers


Bert Wijgers is een expert van Computable voor het topic Development.

Bert werkt sinds 2007 als softwaretester. Daarvoor was hij manager van een internationale internetonderneming. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een webgenerator. Daarbij heeft hij het belang van kwaliteitszorg in de ICT aan den lijve ondervonden. Bert heeft een academische graad in de psychologie waarvoor hij onderzoek heeft gedaan naar mens-computer interactie en naar ergonomische aspecten van de werkomgeving. In zijn werk vult hij zijn testexpertise aan met inzicht in businessprocessen en met mensenkennis. Software-ontwikkeling is in Berts visie in eerste en laatste instantie een sociale activiteit.

Vakkennis Bert Wijgers

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Zorg, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.Computable Expert
Bert  Wijgers

Bert Wijgers
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Software/systeem-tester/testmanager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 307 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 367 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 431 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.