Edwin Friesen


Edwin Friesen is een expert van Computable voor de topics Zorg en Digital Workplace.

ICT is er voor de gebruiker, niet andersom. We noemen dit User Based Computing. IT moet processen efficiënter maken, medewerkers ondersteunen in hun taken en waarde toevoegen aan klanten. Bovendien moet IT de strategische ambities van een organisatie ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar er zijn slechts heel weinig organisaties die dit weten te realiseren. Ictivity weet wat er nodig is om dit te bereiken. We nemen operationele werkzaamheden over, van managed services op een specifiek gebied tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving.

In alle gevallen hebben wij maar één doel voor ogen: jou helpen om de maximale waarde te halen uit ICT. Ictivity brengt de ‘ik’ terug in ICT.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Vakkennis Edwin Friesen

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Outsourcing, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Zorg, Digital Workplace en Digital Innovation.

Programmeertalen/tools

Visual Basic.

Software/hardware

Access, Citrix-software, Excel, Informatica, iPhone/iPad, SharePoint, VMWare, Windows Azure, Windows PC en Windows Server.Computable Expert
Edwin  Friesen

Edwin Friesen
Opleidingsniveau: MBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: IT Architect
Werkzaam bij: Ictivity
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Branche: Advies/Consultancy

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 303 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.