Piet van Vugt


Piet van Vugt (1964) studeerde Informatica aan de HTS en begon in 1990 als zelfstandig ondernemer het ICT-bedrijf Modulair. In de daaropvolgende 20 jaar is hij als entrepreneur betrokken bij een twintigtal onderneming in de ICT-branche. Als CEO van Pink Elephant komt zijn ervaring op het gebied van techniek, management en ondernemerschap goed van pas bij het doorvoeren van innovaties. Hij is specialist op het gebied van Cloud Computing en kan deze kennis helder uiteenzetten, zodat hij anderen kan inspireren om op een slimme manier gebruik te maken van Cloud Computing en dergelijke technologische veranderingen succesvol te gebruiken voor een eigen business revolutie.

Vakkennis Piet van Vugt

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

Agile, ASL, BiSL, Cobit, Dsdm, ITIL, Prince2, Scrum en TMap.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, Java, SQL en Visual Basic.

Software/hardware

Citrix-software, Excel, Exchange, Informatica, iPhone/iPad, SharePoint, SQL Server en VMWare.


Piet van Vugt

Piet van Vugt
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: CEO
Werkzaam bij: Pink Elephant
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2793 6.80
3 Jack Jansonius 284 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 351 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 426 6.69
7 Pa Va Ke 1572 6.66