Chris Buijs


Chris Buijs is een expert van Computable voor de topics Internet en Infrastructuur.

DNS is altijd al mijn "ding" geweest. Sinds 15 jaar heb ik dat in handen. In de afgelopen jaren als specialist ontwikkeld. Niet alleen technisch, maar ook vanuit de markt/gebruikers als in ontwikkeling. Heb veel DNS door handen gehad als product-manager en consultant voor een aantal toonaangevende vendoren en resellers.

IPAM is ook zo iets, vindt het gewoon leuk en ben er al meer dan 10 jaar mee bezig. Zag vanuit de DNS kant dat er ook behoefte was aan IP Address management, gecombineerd met DNS ook naming/identity-management. Vanuit het verleden heb ik met collega's IPAM op de Benelux markt een naam gegeven en als marktleider ontpopt. Vanuit de ervaring van afgelopen jaren kunnen we stellen dat IPAM broodnodig is om o.a. IPv6 goed te kunnen doen.

IPv6
Vanuit de technische hoek 10 jaar geleden aangevlogen, meegeholpen verschillende trainingen en les-materiaal vorm te geven en vooral veel lobby/awareness werk gedaan, en is op dit moment mijn "driver". Veel ervaring met DDI producten omtrend management, administratie en operationele uitdagingen/oplossingen.

Vakkennis Chris Buijs

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Development, Internet, Infrastructuur, Security, Beheer en ICT-branche.

Programmeertalen/tools

Perl.

Software/hardware

Linux, Sybase, Unix en Windows PC.


Computable Expert
Chris  Buijs

Chris Buijs
Opleidingsniveau: MBO
Functie: Head of Delivery
Werkzaam bij: Efficient IP
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2795 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.