Managed hosting door True

Jose Tomas


Jose Fr. Tomas heeft jarenlang ervaring opgedaan met de bemiddeling van kennisspecialisten. Tussen 1999 en 2005 heeft hij met zijn bureau Accit met name de focus gelegd op ICT- en Finance specialisten. Tijdens deze periode heeft hij de term "detavast" bedacht, een mogelijkheid voor zijn opdrachtgevers om gedetacheerden een voorstel te doen voor een dienstbetrekking. Deze werkwijze had succes, maar toch bleef het aan hem knagen: dit model zou toch effici�?�«nter en effectiever moeten kunnen?

Na dit bedrijf verkocht te hebben, is hij zich projectmatig gaan richten op Employer Branding, Arbeidsmarkt-communicatie en Resource Management. Parallel hieraan heeft hij een nieuwe mindset ontwikkeld voor het detacheren van specialisten. Een model waarbij zowel zzp-ers als opdrachtgevers de regie naar zich toe kunnen trekken. Effici�?�«nter, goedkoper, transparanter en sneller. Met een duidelijke filosofie.

De visie van Jose is dat de tijd rijp is voor deze nieuwe manier van zakendoen. In het huidige informatietijdperk en het social media landschap is het voor een tussenschakel in de inhuurketen moeilijk, zo niet onmogelijk onderscheidend te zijn.

Bovendien is de arbeidsmarkt in rap tempo aan het veranderen. De pensionering van de babyboomers maakt de weg vrij voor een nieuwe generatie professionals: autonoom, bekwaam en flexibel. Door de flexibilisering maakt de vaste baan langzamerhand plaats voor werk op projectbasis. Dat levert kansen op. Steeds meer professionals zetten de stap naar zelfstandig ondernemen als zzp-er. Personal branding is voor deze groep ondernemers van groot belang. Direct schakelen en communiceren is een absolute eis.

Sinds twee jaar is Jose actief met zijn bedrijf Brightlinq: een online portal voor zzp-ers en opdrachtgevers. Ook nu weer is hij innovatief in de aangeboden diensten: via Brightlinq kunnen partijen direct contact met elkaar maken. Daarnaast biedt Brightlinq als eerste portal zzp-ers de mogelijkheid om zich via een videopitch te presenteren aan opdrachtgevers.

Keywords: transparantie, vertrouwen, direct contact, lagere kosten, eigen opdrachtgevers en aanvragen, presentatiemogelijkheden.

Vakkennis Jose Tomas

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Marketing/promotie en Kwaliteitszorg.

Onderwerpen

Management, ERP, CRM, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.


Jose  Tomas

Jose Tomas
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Managing Director
Werkzaam bij: Brightlinq B.V.
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Branche: Uitzend/Detachering/W&S
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen

Meest actief
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Will Moonen 261 6.85
2 Ewout Dekkinga 292 6.84
3 Henri Koppen 2405 6.81
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Ruud Mulder 1216 6.75
6 Pa Va Ke 1315 6.73
7 Louis Kossen 704 6.67
8 NumoQuest 1730 6.58
9 Willem Oorschot 589 6.57
10 Jan van Leeuwen 1425 6.54