Bernard Vuijk


Bernard Vuijk is een expert van Computable voor het topic Management.

Bernard Vuijk heeft een brede ervaring als interim-manager in een grote variatie van verandertrajecten en processen. Zijn opdrachten heeft Vuijk vooral voor de public sector en voor internationale organisaties uitgevoerd. Hij heeft gewerkt voor onder andere de Gemeente Amsterdam, KPN, ABN/AMRO, Equens, ING, Philips en verschillende Ministeries.

Hij werkt als interim manager en begeleidt afdelingen en organisaties bij bedrijfsvoering, digitale transformaties en verandermanagement. Bernards missie is mensen doelen laten behalen. Bij het behalen van resultaat, als individu en als team, komt de organisatie verder. Als manager heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met het aansturen van teams en programma’s.

Zijn grootste successen zijn grote besparingen van miljoenen euro’s bij organisatorische en veranderingstrajecten, omzetverdubbeling en het op de rails houden van het project in politiek en complexe omgevingen.

Hij zorgt ervoor dat een verandering in de organisatie zich in de gewenste richting ontwikkelt. Hij werkt met een procesmatige aanpak gebaseerd op "Agile” en zorgt voor een optimale aansturing van veranderingen.

Hij heeft academische opleidingen gevolgd op het gebied van bedrijfskunde en in zijn vakgebied management en ICT cursussen gevolgd.

Vakkennis Bernard Vuijk

Functiegebieden

Consulting/advies, Datacom/telecom, Management, Informatieanalyse, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid en Digital Innovation.

Methoden/frameworks

Agile, Dsdm, IPMA, Prince2, RUP, Scrum en SDM.

Software/hardware

Drupal, Excel en Informatica.Computable Expert
Bernard  Vuijk

Bernard Vuijk
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Directeur
Werkzaam bij: Driven4success B.V.
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2836 6.80
3 Jack Jansonius 369 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 451 6.69
7 Pa Va Ke 1598 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.