Rogier Spoor


Rogier Spoor is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing, Infrastructuur en Security.

Rogier Spoor is manager middleware services bij SURFnet. Hij is enerzijds verantwoordelijk voor het scouten van nieuwe technologische ontwikkelingen en anderzijds voor het beheer van operationele diensten. Hij heeft een brede interesse en heeft in het verleden projecten uitgevoerd op het gebied van: internet security (botnet- en malicious website detectie technieken & diensten ontwikkelen), IPv6 (paper en tool ontwikkeling) en cloud (slimmere storage technieken en IAAS cloud opzet).

Rogier is altijd op zoek naar nieuwe technieken en vindt het interessant om deze vervolgens toe te passen en de toegevoegde waarde hiervan aan te tonen.

SURFnet zorgt dat onderzoekers, docenten en studenten eenvoudig en krachtig samen kunnen werken met behulp van ICT. SURFnet richt zich daartoe op het stimuleren, ontwikkelen en exploiteren van een hybride netwerk, een vertrouwde identiteit en een grensverleggende
samenwerkingsomgeving om online samenwerking te bevorderen. Ongeveer één miljoen gebruikers in de doelgroep hebben toegang tot deze diensten.
SURFnet maakt deel uit van SURF, waarin universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen samenwerken aan grensverleggende ICT-innovaties. SURFnet behoort al meer dan 20 jaar tot de grootste autoriteiten in Nederland op het gebied van internetcommunicatie.

Vakkennis Rogier Spoor

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Management, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Development, Cloud Computing, Infrastructuur, Security, Beheer en Digital Workplace.Computable Expert
Rogier  Spoor

Rogier Spoor
Opleidingsniveau: WO
Functie: Manager
Werkzaam bij: SURFnet
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Branche: ICT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.