Patrick Thie


Intelligence, Security and Investigations.

Als Deputy Security Manager ligt de focus op het verder ontwikkelen en implementeren van enterprise risk management en information security governance binnen de organisatie. De Deputy Security Manager is een brede functie met aandacht voor verschillende aspecten binnen enterprise risk management en information security governance, met bij voorkeur ook een specialisatie in één van de volgende gebieden:

(Information) Security: het coördineren van de fysieke beveiliging en information security op strategisch en tactisch niveau en het initiëren en begeleiden van verbeter projecten in deze gebieden. Dit in samenwerking met O&T voor information security en het beheer voor de fysieke beveiliging.

Business Continuity & Crisis Management: het coördineren van risk assessments en impact analyses gericht op de continuïteit van business processen, het opzetten, onderhouden en uitvoeren van crisis management beleid en procedures.

Enterprise Risk, Projecten en Investments: kwalitatieve en kwantitatieve analyses van risico's van bedrijfsprocessen, projecten en grote investeringen. Bepalen en implementeren van een framework voor risk capital allocation en waarschuwingsindicatoren.

Security Awareness: Het verbeteren van risico bewustzijn binnen de organisatie.

Verizon is a leading provider of IT, Communications, Security & Network Solutions to enterprises and governments around the world.

Vakkennis Patrick Thie

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ETL, ISO-20000, ITIL en Prince2.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, HTML/CSS, Java, Javascript, PL/SQL, Powerhouse, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Access, Cisco, Excel, Exchange, Informatica, iPhone/iPad, Linux, Mac (OS X), MySQL, Oracle-software, PeopleSoft, SAP-software, SAS, SharePoint, Siebel, SQL Server, Sybase, Unix, VMWare, Windows PC, Windows Server en Wireless.

Patrick  Thie

Patrick Thie
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Deputy Security Manager Benelux at Verizon
Werkzaam bij: Verizon
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: Telecom
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2825 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 378 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 447 6.69
6 Pa Va Ke 1584 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.