Managed hosting door True

Ed Henzel


Ed is zijn loopbaan in 1989 begonnen als engineer waar hij zich bezig hield met het adviseren, installeren, configureren en onderhouden van oplossingen op het gebied van werkplekken, servers, storage en networking. Medio 2000 heeft hij zich op basis van zijn kennis en ervaring volledig gestort op het ontwerp en advies van infrastructurele vraagstukken in zijn rol als Solution Architect. Naast zijn rol als Solution Architect vervult Ed vanaf oktober 2010 de rol van Manager Solutions & Professional Services waarin hij dagelijkse leiding geeft aan de solutions, project management, project engineering, field service engineering, helpdesk en remote support teams.
Na de overname van ISSUE door Detron houd hij zich met ingang van 1 september 2012 als Head of Technology bezig met oa product management en het aansturen van de solutions architects.

Vakkennis Ed Henzel

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.

Programmeertalen/tools

Java, SQL en Visual Basic.

Software/hardware

Cisco, Citrix-software, Excel, Exchange, Novell, SAP-software, SharePoint, VMWare, Windows PC en Wireless.

Ed  Henzel

Ed Henzel
Opleidingsniveau: MBO
Functie: Head of Technology
Werkzaam bij: Detron Information Technology
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen