Maarten Stultjens


Maarten Stultjens (1966) is verantwoordelijk voor business development bij iWelcome, de Europese leverancier voor Identity en Access Management as-a-Services.

Maarten is zijn carrière gestart met het schrijven van een boek over database management systemen. Na het behalen van het doctoraal in Econometrie en een postdoctorale logistieke opleiding is Maarten in dienst getreden bij Fokker Aircraft als applicatie eigenaar van de logistieke systemen. In de logistiek heeft hij veelvuldig het probleem gezien van het integreren en automatiseren van fysieke bedrijfsprocessen, de randvoorwaarden die hieraan gesteld worden en de vereiste controles. In zijn volgende carrière stappen, als consultant en business manager bij Exact Software, zag hij dat dezelfde principes van toepassing zijn op de administratieve bedrijfsprocessen. Bij Exact Software was Maarten achtereenvolgens verantwoordelijk voor de consultancy discipline en voor de global accounts, met inbegrip van de wereldwijde accounting organisaties.

Met deze ervaringen is hij in 2001 gestart bij BHOLD om de toen nog jonge BHOLD Enterprise Authorization Management producten naar de markt te brengen.. In deze functie heeft hij de BHOLD producten succesvol gepositioneerd in de thuismarkt,, de Benelux, en BHOLD de leidende positie gebracht die ze vandaag heeft. Van cruciaal belang bij dit succes was het werkelijke begrip van BHOLD wat mensen nodig hebben om hun werk te doen, de processen om dit goed te organiseren en de benodigde controles. BHOLD heeft gekozen voor een puur bedrijfsgerichte benadering van autorisatie management, is gegrond in de lange Nederlandse traditie op het gebied van ‘Administratieve Organisatie' en onderhoudt een sterke relatie met IT-Auditors.Als specialist en frequent spreker op internationale conferenties heeft Maarten diepe kennis van de concepten, implementatie strategieën en producten voor identity management, provisioning, authorisatie management, Role Based Access Control (RBAC) en IT-controls. Maarten onderhoudt intensieve contacten met klanten, IT-industry analisten, technologie partners, consultants en IT-Auditors om de software en implementaties verder te ontwikkelen naar de wensen van bestaande en nieuwe BHOLD klanten.

In 2011 is de BHOLD technologie verkocht aan Microsoft. dit is de eerste technologie acquisitie van Microsoft ooit in Nederland.

Vakkennis Maarten Stultjens

Onderwerpen

ERP, Development, Cloud Computing en Security.


Maarten  Stultjens

Maarten Stultjens
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Business Development
Werkzaam bij: iWelcome
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.