Errol van Engelen


Errol van Engelen is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Digital Innovation en Big data.

Management Consultant gespecialiseerd in Digitale Transformatie, Emerging Technologies en Business & Technology Alignment. Inzetbaar als Schrijver, Spreker, Workshop Lead, Management Consultant, Business Developer en Webinar Presenter. Neem contact met mij op als u content, design en presentator nodig heeft voor uw webinars, met name Management Consulting en IT Services bedrijven. Het geven van een webinar is kosteloos.

CARRIÈRE:
Ik begon mijn carrière in de ICT, waar ik het traditionele pad heb gevolgd van Software Developer naar Project Manager en in de avonduren Marketing Management en Business Administration heb gestudeerd terwijl ik aan mijn fulltime carrière werkte. Na het afronden van mijn studie ben ik doorgestroomd naar commerciële functies met de focus op Business Development (strategisch) en Sales (operationeel). Ik werk sinds 2001 zelfstandig, met de focus op Digitale Transformatie, Emerging Technologies en Business & Technology Alignment. Primaire markten zijn onder meer Finance, Retail, Telecom, Nutsbedrijven en Overheid.

MANAGEMENT CONSULTANT & BUSINESS DEVELOPER:
Een methode ontwikkeld op basis van twee bestaande en bekende methodes, om blueprints voor Digitale Transformatie te ontwikkelen en projecten met succes te implementeren. De methode werkt voor allerlei digitale projecten. Kan helpen bij het ontwikkelen van de blueprint voor Digitale Transformatie en het implementeren van digitale projecten. De methode kan via webinar of workshop worden aangeboden

AUTEUR:
In juli 2020 heb ik mijn laatste boek gepubliceerd "Emerging Technologies: Blockchain of Intelligent Things to Boost Revenues": https://bit.ly/2ZPSVHm. Een uitgebreid boek review is te vinden via dezelfde link. Lezers die zich bezighouden met digitale projecten zullen een uitgebreide beschrijving van de methode vinden in mijn vorige boek, "New World Technologies: 2020 and Beyond": http://bit.ly/2RUVClx, gepubliceerd in januari 2019. Een uitgebreide preview van het boek is te vinden via dezelfde link.

SPREKER OF WORKSHOP LEAD:
Bekijk mijn webinars:
- Blockchain of Intelligent Things: https://bit.ly/30QSI80
- Going Digital At The Speed Of Business: Why Organizations Feel Pressured To Go Digital: http://bit.ly/2Z7GTXH.

KEYWORDS:
Adviseur, Alignment, Auteur, Boek Auteur, Business Adviseur, Business Consultant, Business Developer, Business Technology Alignment, Business Transformatie, Consultant, Design, Digitale Strategie, Digitale Transformatie, Emerging Technologies, Management Consultant, Product Manager, Schrijver, Spreker, Strategie, Technologie, Transformatie, Webinar Presenter

Vakkennis Errol van Engelen

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Marketing/promotie, Projectmanagement en Training/opleiding.

Onderwerpen

Outsourcing, Digital Transformation, ICT-branche, Digital Innovation, Internet of things en Big data.

Methoden/frameworks

Prince2, SDM en Big Data.Computable Expert
Errol van Engelen

Errol van Engelen
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Management consultant

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2836 6.80
3 Jack Jansonius 369 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 451 6.69
7 Pa Va Ke 1598 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.