Mark Paauwe


Mark Paauwe is een expert van Computable voor het topic Infrastructuur.

Mark Paauwe is in 1970 in Harderwijk geboren. Hij woont momenteel samen met vrouw en dochter in een mooie bosrijke omgeving op de Veluwe.

Na zijn studie Informatiekunde op de HTS is Mark als consultant en architect aan de slag gegaan voor consultancy organisaties. Daar deed hij een voorliefde op voor bouwkundige architectuur.

Na enkele jaren in loondienst is Mark nu zelfstandig ondernemer sinds 2001, maar ook nog steeds werkzaam als coach voor architecten en als reviewer en visualisator voor architectuur in opdrachtvorm actief bij klanten.

Mark heeft samen met anderen de Dragon1 EA methode ontwikkeld. Een methode voor enterprise architectuur die bouwkundige best practices herbruikbaar heeft gemaakt voor enterprise architecten.

Mark is zeer actief in het enterprise architectuur vakgebied en de kans is groot dat je hem op een evenement tegenkomt en dat het gesprek al gauw over architectuurvisualisaties en architectuurprincipes gaat.

mark(dot)paauwe(at)dragon1(dot)com

Vakkennis Mark Paauwe

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Development, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Maatschappij en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

Agile, BiSL, IAD, ISO-20000, ITIL, J2EE, Prince2 en UML.

Programmeertalen/tools

.Net , Ajax, ASP, C, C#, C++, HTML/CSS, Java, Javascript, JSP, Perl, PHP, Progress, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Access, Drupal, Excel, iPhone/iPad, Linux, MySQL, Novell, Oracle-software, SQL Server, Sybase, Unix en Windows PC.Computable Expert
Mark  Paauwe

Mark Paauwe
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Chief Technology Office
Werkzaam bij: Dragon1 Inc.
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 478 6.69
6 Pa Va Ke 1610 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.