Mark Vroom


Mark Vroom is technisch directeur bij NedFox, leverancier van software voor voor retailers. NedFox is Microsoft Gold certified partner en leverancier van een Saas based multi tenant retail platform onder de naam RetailVista. NedFox is groot geworden in de tuincentrum branche waar we een positie als marktleider hebben. Met de komst van RetailVista is de overstap naar andere branches gemaakt waaronder food, fashion, takeaway en wholesale. NedFox levert desgewenst totaaloplossingen inclusief hosting, hardware, infrastructuur, betaalautomaten, online backup, opleidingen en support.
RetailVista is volledig opnieuw ontwikkeld in C# en maakt uitsluitend gebruik van Microsoft technologie. NedFox is de eerste en tot dusver enige leverancier van een volledig open multi tenant multi language SaaS platform. Gebruikers kunnen zelf interfaces ontwikkelen met andere applicaties. De gebruiker heeft zelf de keuze welke GUI gebruikt moet worden, RetailVista als Web GUI of POS4All.Net als Win32 GUI.
Naast NedFox is Mark Vroom vice voorzitter bij SDN, Software Development Network. SDN is een professionele vereniging voor en door software ontwikkelaars in Nederland. Door middel van conferenties en een drie maandelijks magazine worden de leden van SDN geïnformeerd over ontwikkelingen in de software branche.

Vakkennis Mark Vroom

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C#, HTML/CSS, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

SQL Server en Windows PC.

Mark  Vroom

Mark Vroom
Opleidingsniveau: HBO
Functie: CTO
Werkzaam bij: NedFox B.V.
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Branche: ICT

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2710 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 318 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 399 6.69
6 Pa Va Ke 1546 6.66
7 Louis Kossen 860 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.