Managed hosting door True

Martijn Delahaye


Martijn Delahaye is een expert van Computable voor de topics: ERP, Maatschappij en BPM.

Martijn Delahaye (1974) is sinds 1 januari 2009 Marketingmanager ERP van AFAS ERP Software B.V.


Tijdens en na zijn studie Europese Marketing en Managementcommunicatie aan de Hogeschool van Tilburg heeft hij een constante focus gehad op Enterprise Resource Planning (ERP).


Begonnen als Commercial Purchaser bij een internationale meubelfabrikant & projectinrichter leerde hij vanuit gebruikers perspectief de wereld van ERP. Bij deze organisatie heeft hij zich verder ontwikkeld als Accountmanager Zorg.


In 2006 kwam Martijn bij AFAS ERP Software B.V. als ERP Consultant en heeft hij zich de software kant van ERP denken en werken eigen gemaakt. Veel ERP implementaties later - inmiddels als Business ERP Consultant - is hij tevens organisaties gaan adviseren op de snijvlakken van organisatie, software en processen. Hierbij worden onderwerpen als papierloos werken, exploitatiemanagement, workflowmanagement, documentmanagement en cockpit denken krachtig ingezet om klanten optimaal te laten profiteren van software.


Sinds januari 2009 is Martijn terug bij Marketing en levert hij In deze hoedanigheid een bijdrage om AFAS ERP Software B.V. en Profit ERP krachtig op de Nederlandse kaart te zetten.

Vakkennis Martijn Delahaye

Zeer deskundig Deskundig
TopicsERP, CRM.Cloud Computing, Maatschappij, Business Intelligence.
Sectoren  Projectmanagement, Marketing/promotie.Consulting/advies.

Computable Expert
Martijn  Delahaye

Martijn Delahaye
Functie: Marketingmanager ERP
Werkzaam bij: AFAS ERP Software
Branche: ICT