Matthe Smit


Na diverse rollen te hebben vervuld bij een grote Internetprovider en is Matthé Smit actief geweest in de ontwikkeling van complexe intranetten en CRM oplossingen bij een IT detacheerder.

In die rol kwam hij terecht bij de softwaredistributeur Portland Europe. Hier was hij actief met product Management, educatie en het adviseren van IT Dienstverleners over de verschillende oplossingen. Vanuit zijn latere rol als CTO kwam hij in aanraking met het toen nog kleine bedrijf Kaseya.

Met Kaseya werden snel grote stappen gemaakt. Na de oprichting van de lokale vestiging, was hij betrokken bij de implementatie van Kaseya en de uitrol van Managed Services binnen honderden organisaties in Europa.
Door middel van columns als beheersexpert in de computable en andere media, en daarnaast de vele seminars van Kaseya in de Benelux kreeg Matthé bekendheid als expert op het gebied van IT Managed services en geautomatiseerde IT dienstverlening.

Vakkennis Matthe Smit

Onderwerpen

Management, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Beheer en ICT-branche.


Matthe  Smit

Matthe Smit
Opleidingsniveau: HBO
Functie:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.