Managed hosting door True

Maurice van der Woude


Maurice van der Woude is een expert van Computable voor de topics: Outsourcing en Cloud Computing.

Maurice van der Woude (19-02-1967) is strategie adviseur voor organisaties. De bezigheden bestaan uit het ontwikkelen van strategiën die voor bedrijven voor de middellange en lange termijn van commercieel en strategisch belang zijn. Maurice heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen diverse nationale en internationale bedrijven op het vlak van bedrijfsvoering en ICT in diverse uiteenlopende rollen waarbij advisering van directies, bestuursleden en colleges van bestuur als een rode draad door zijn carrière loopt. De aard van zijn huidige werkzaamheden binnen organisaties brengt met zich mee dat er veel expertise is opgebouwd op het gebied van OutSourcing, SaaS, Cloud Computing en ICT (project) management. Maurice is tevens vice-voorzitter van EuroCloud Nederland

Vakkennis Maurice van der Woude

Zeer deskundig Deskundig
TopicsICT-branche, Security, Cloud Computing, BPM, Outsourcing, Management.Maatschappij, Mobility, Internet, Open Source, ERP, Architectuur.
Skills  ITIL, Access.Windows PC, Prince2.
Sectoren  Multimedia, Informatieanalyse, Management, Consulting/advies, Beveiliging.Research/wetenschap, Projectmanagement, Kantoorautomatisering, Commercie.

Computable Expert
Maurice van der Woude

Maurice van der Woude
Carrièreniveau: Directie
Functie: Strategie Consultant
Werkzaam bij: Personal Consult Holding B.V.
te Renkum
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen