Michael Widjaja


ir. Michael Widjaja is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing, Infrastructuur en ICT-branche.

Michael Widjaja is Partner en Senior Executive bij Accenture en is verantwoordelijk voor de Technology Architecture Praktijk in Nederland. Accenture Technology Architecture bekijkt en adviseert hoe klanten met behulp van technologie en innovatie High Performance Organisaties kunnen worden.
Zijn expertise omvat ontwerp, implementatie en operatie van complexe architectuuroplossingen, service georiënteerde architecturen (SOA) en internet technologieën. Hij heef in verschillende gebieden gewerkt, van supply chain tot commerciële programma's bij een grote verscheidenheid aan klanten, waaronder retail, transport, manufacturing, overheid en olie-industrie verspreid over Europa, Afrika en Noord en Latijns-Amerika.
Michael is cum laude afgestudeerd op gebied van Elektrotechniek en Telecommunicatie aan de universiteit van Delft en werkt sinds 1994 bij Accenture. Hij heeft in 2000/2001 een sabbatical van een jaar genomen waar hij als strategisch adviseur heeft gewerkt voor een armoedebestrijdingsprogramma in zuid-oost Nigeria.
Michael is een gecertificeerd Master Technology Architect binnen de wereldwijde Accenture praktijk. Hij schrijft regelmatig artikelen en spreekt op seminars en conferenties. Hij is ook voorzitter van de Web 2.0 werkgroep in het Nationaal Architectuur Forum (NAF).

Vakkennis Michael Widjaja

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.


Computable Expert
Michael  Widjaja

ir. Michael Widjaja
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: (Adjunct) directeur automatisering, CIO
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2744 6.80
3 Jack Jansonius 257 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 329 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 410 6.69
7 Pa Va Ke 1562 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.