Minne van der Sluis


drs. Minne van der Sluis is een expert van Computable voor de topics Business Analytics, Zorg en Big data.

Sinds maart 2015 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf SluisResults, daarvoor was ik achtereenvolgens werkzaam bij Imtech ICT/Bostec, Getronics PinkRoccade, Capgemini, IBM Consulting Group, BSO/Origin en de Universiteit van Amsterdam.
Mijn hele carrière ademt als het ware business intelligence (BI), performance management (PM) en datawarehousing (DWH) en laatstelijk steeds meer Big Data en Data Science. Hoewel ik al geruime tijd als management consultant opereer, is mijn interesse en affiniteit met de techniek en tooling gebleven, vaak beschouwt vanuit een business en architecturaal perspectief. Affiniteit die ik ook bewezen heb door het halen van een ‘master’ als Certified Business Intelligence Professional bij The Data Warehousing Institute en een certificering voor SPSS Modeler.
Ik heb ruime ervaring met advisering bij (complexe) profit en non-profit organisaties. Zeker de laatste jaren richt ik mij op Performance Management, toegesneden op de voortschrijdende verworvenheden van de management-methode van Kaplan en Norton. Veelal in de rol van senior management consultant en/of PM & BI & Big Data Analytics architect.
In projecten sta ik vaak midden in het krachtenspel van mensen, processen, organisatie en (informatie) technologie. Waarbij het de uitdaging is om deze elementen goed met elkaar in ‘contact' te brengen en te houden. Om zodoende deze veelal strategische verbeter- en informatisering-trajecten op passende leest te schoeien.

Vakkennis Minne van der Sluis

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse, Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, CRM, Cloud Computing, Infrastructuur, Overheid, Zorg en Big data.Computable Expert
Minne van der Sluis

drs. Minne van der Sluis
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Senior Business Consultant Bi
Werkzaam bij: SluisResults
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Branche: Nieuwe Leraren Opleiding (NLO)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2826 6.80
3 Jack Jansonius 357 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 379 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 448 6.69
7 Pa Va Ke 1586 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.