Norman Manley


Norman Manley is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation en Business Analytics.

Norman Manley (1951) is sinds 1973 werkzaam op het gebied van informatietechnologie, in eerste instantie als programmeur en systeemanalist en later als project manager bij diverse internationale organisaties. In 1984 werd hij uitgenodigd om als country manager de Nederlandse tak van Information Builders op te starten. In zijn functie als vice president Noord-Europa kreeg hij eveneens de verantwoordelijkheid voor een groot gedeelte van de Europese aangelegenheden van Information Builders. In februari van 2001 werd hem gevraagd om aan het hoofd te staan van de Europese organisatie van iWAy Software, een zusterbedrijf van Information Builders dat zich richt op enterprise application integration (EAI). Vanaf 1 januari 2005 heeft Norman gewerkt als Managing Partner bij Passionned en vanaf 2014 bij Decision Support Systems. Hij is een veelgevraagd spreker op zowel nationale als internationale congressen en seminars op het gebied van business intelligence en application integration, waarbij hij voornamelijk spreekt over de zakelijke voordelen van het gebruik van nieuwe technologie.

Vakkennis Norman Manley

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Software-ontwikkeling en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Cloud Computing en Infrastructuur.

Methoden/frameworks

ETL.

Software/hardware

SAS en WebSphere.Computable Expert
Norman  Manley

Norman Manley
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Corporate strategy consultant

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2818 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.