Paul Ruijgrok


Paul Ruijgrok studeerde Technische Informatica aan de TU Delft en heeft een MBA opleiding gevolgd aan de Rotterdam School of Management. Hij werkte 10 jaar voor PinkRoccade als consultant, project manager, contract manager en business line manager. Inhoudelijk werkte hij binnen de vakgebieden webapplicaties, Multi media, business intelligence, project management en applicatiebeheer.
Sinds 2006 werkt Paul bij KBenP als unit manager. Met ingang van 1 januari 2008 is hij tevens partners binnen het bedrijf. Paul is verantwoordelijk voor de unit ICT, die als doel heeft om opdrachtgevers te adviseren bij het vinden, implementeren en onderhouden van de juiste technologische oplossingen voor hun bedrijfsinformatie. De unit is gespecialiseerd in Enterprise Search, Document management, Digitaal samenwerken, Web Content Manangement en Enterprise Capture. Paul is verantwoordelijk voor de commercie, operatie en personeelsmanagement. Daarnaast is hij inhoudelijk betrokken bij de projecten en adviesopdrachten.Paul heeft de volgende publicaties op zijn naam staan:
- Help de Bezoeker Zoekt! Paul Ruijgrok. KBenP Actueel, 2007.
- Feit of fictie: bedrijfseconomische onderbouwing van investeringen in beveiliging met ROSI. Dr.ir. Paul Overbeek RE e.a. GVIB, 2006.
- Checklist Informatie management - Management van eProjecten. Diverse auteurs. Ten Hage Stam, 2005.
- Management van e-Projecten - Aanbevelingen uit de praktijk. Weintre, Ruijgrok, Van Tol, Wahedi en Kloost. Ten Hage Stam 2004.
- Application Services Library - Introductie Best Practices en Framework voor Application Management. Van der Hagen, Hinley, Meijer, van der Pols en Ruijgrok. PinkRoccade 2000.

Vakkennis Paul Ruijgrok

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Multimedia, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Business Analytics, Datamanagement, Development, Internet, Security, Beheer en Overheid.

Paul  Ruijgrok

ir. Paul Ruijgrok MBA
Opleidingsniveau: WO
Functie: Partner en Operationeel Manager
Werkzaam bij: KBenP
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: Advies/Consultancy

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2744 6.80
3 Jack Jansonius 257 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 329 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 410 6.69
7 Pa Va Ke 1560 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.