Bas van der Horst


Bas maakt sinds 2007 deel uit van de QlikTech-organisatie en hij heeft zich daar ontwikkeld van Partner Manager en Alliance Director Benelux, Oost-Europa, Rusland, Turkije en Israël, tot zijn huidige functie van Country Manager voor de Benelux. Zijn kennis en expertise ligt op het gebied van Business Intelligence en meer specifiek op de laatste drie belangrijke trends in dat vakgebied: Business Discovery, Mobile BI en Social BI. Daarop aansluitend is Bas ook goed op de hoogte van meer generieke marktontwikkelingen als de consumerization van IT, mobiliteit en de opkomst van sociale netwerken.

Bas is gedurende zijn carrière altijd actief geweest binnen de ICT-sector. Voordat hij in dienst trad bij QlikTech werkte hij als senior product manager bij ADP Nederland, was hij directeur-eigenaar van verschillende e-business ondernemingen en werkte hij voor IBM Global Services. Kenmerkend aan zijn functies is dat de aspecten groei en teamwork altijd duidelijk aanwezig zijn.

In zijn vrije tijd is Bas een fanatieke hardloper en duiker. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde en behaalde een MBA-titel.


Bas van der Horst

Bas van der Horst
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Country Manager Benelux
Werkzaam bij: QlikTech
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2708 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 318 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 399 6.69
6 Pa Va Ke 1545 6.66
7 Louis Kossen 860 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.