Rein de Vries


Rein de Vries is als partner en senior adviseur vanaf de oprichting betrokken bij LBVD Informatiebeveiligers, met als aandachtsgebieden consultancy en algemeen management.
Rein de Vries is in 1987 met lof afgestudeerd aan de TUE. Via een samenwerking met de Technische Universiteit Twente is hij bij KPN Research gepromoveerd. Hij heeft hierbij veel ervaring opgedaan met het leiden van internationale projecten, standaardisatie. Na een marketingfunctie bij KPN levert Rein sinds 1997 advies aan uiteenlopende opdrachtgevers. Reeds in het begin heeft hij daarbij te maken gehad met netwerkbeveiliging. Later is dit toegegroeid naar het gehele spectrum van informatiebeveiliging. Momenteel opereert Rein vooral aan de organisatorische en mens-kant van beveiliging, echter wel met een 'gezonde' dosis kennis van technische beveiliging.
Rein is lid van het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB), de Information Systems Security Association (ISSA) en de Beroepenveldcommissie voor de opleiding Information Security Management (ISM) van de Haagse Hogeschool.

Rein de Vries

Rein de Vries
Functie: Adviseur | Partner
Werkzaam bij: LBVD Informatiebeveiligers

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2708 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 318 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 399 6.69
6 Pa Va Ke 1545 6.66
7 Louis Kossen 860 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.