Ricardo Passchier


Ricardo Passchier is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Business Analytics en Datamanagement.

Ricardo Passchier (1976) is in de Benelux verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vermarkten van Software AG’s oplossingen voor bedrijfstransformatie, process visibility, in-memory datamanagement en real-time intelligente actie. Binnen Benelux is hij thought-leader en woordvoerder voor Software AG. Ricardo is sinds 2000 actief op het snijvlak tussen business en technologie. Voor zijn dienstverband bij Software AG was hij actief als adviseur bij grote organisaties in de telecomsector, het bank- en verzekeringswezen, de industrie en de consumentengoederenbranche. Hij hield zich daar bezig met vraagstukken rond procesoptimalisatie, prestatiemanagement en business intelligence. Ricardo is Computable-expert voor de onderwerpen BPM, Data Management en Business Intelligence. Hij studeerde Economie, specialisatie Bestuurlijke Informatiekunde, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Vakkennis Ricardo Passchier

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, Infrastructuur en ICT-branche.Computable Expert
Ricardo  Passchier

Ricardo Passchier
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Business Developer

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2796 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.