Robert Garskamp


ing. Robert Garskamp is een expert van Computable voor het topic ICT-branche.

IDentity.Next is een organisatie met gedreven en ervaren professionals die jarenlange ervaring en diepgaande kennis samen brengen. Toonaangevend zijn we in identity & acces management, security management en governance, risk en compliance is ons doel. Dat betekent dat wij onze klanten steeds met de meest relevante kennis en inzichten kunnen bedienen. De professionals vanuit IDentity.Next werken aan uitdagende projecten bij vele grote klanten.

Onze kracht is flexibiliteit. Wij zijn in staat om snel de wens van de klant te vertalen naar een gebalanceerd team en zo samen met de klant de uitdaging aan te gaan. “A good fit is het halve werk”, zeggen wij altijd. De expertise en gedreven inzet van ons team maken het af. Hierdoor kunnen wij ervaring en expertise aanbieden op verschillende (operationele, taktische en strategisch) niveau.

De professionals vanuit IDentity.Next werken aan uitdagende projecten bij verschillende organisaties (groot, klein maar ook internationaal) binnen een diversiteit van domeinen. Robert is een van de oprichters van Identity.next. Daarnaast is Robert founder van de IDnextplatform.

De belangrijkste missie van IDnextplatform is om een open en onafhankelijk platform te kunnen bieden dat staat voor ondersteuning en facilitering van innovatieve benaderingen in de wereld van de digitale identiteit, het creeren van bewustwording over de digitale identiteit, een kennis-en netwerkplatform voor de deskundigen op het gebied IT, Business en Marketeers als een Europees centrum van expertise en om ervoor te zorgen dat iedereen die verbonden is met IDnext, aansluiting houdt met de technologie, diensten en bedrijfsprocessen door het ondersteunen van innovatie en door het stimuleren, samenbrengen en ondersteunen van uitwisseling van kennis en samenwerking op dit gebied.

IDnextplatform is een single point voor de (leidende) IT-en Business-professionals in Europa en is een intermediar naar de industrie (ICT en Business) voor het leveren van informatie, interactiviteit en acties. IDnext fungeert als vertrekpunt om aan te sluiten, samenwerken en specifieke informatie te vinden met betrekking tot de wereld van de digitale identiteit.

IDnextplatform richt zich op het dissemineren van kennis, expertise en ervaring door het organiseren van evenementen en workshops etc. op een verscheidenheid aan thema's, gemaakt van en door expertises binnen de wereld van IT en Business. Het is verder een onafhankelijke not-for-profit netwerk organisatie die als doel stelt om een groot aantal deskundigen in de wereld van de digitale identiteit, bijvoorbeeld software-leveranciers, systeem integrator, service en kennis aanbieders, adviseurs, (rijks)-overheids instanties, onderzoeks-en kennisinstellingen te verenigen.

Robert is ook lid van de board of directors van eema en vice chairman. Eema is een (non-profit) europese organisatie op gebied van e-Identity en security, heeft 150 leden en stelt als doel het uitwisselen van kennis en ervaring op dit gebied. Robert maakt ook deel uit van de programma commissie voor de ISSE conferenties ook georganiseerd vanuit eema.

Vakkennis Robert Garskamp

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Projectmanagement, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, ICT-branche, Overheid en Onderwijs.

Methoden/frameworks

IPMA, Prince2, RUP, Scrum en SDM.


Computable Expert
Robert  Garskamp

ing. Robert Garskamp
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Managing director
Werkzaam bij: IDentity.next
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.