Rob Verburgh


Sta je als ZZP'er, freelancer of interimmer met ''je rug tegen de muur'' door de (komende) financiële problemen, ondanks dat je (later) een redelijke omzet hebt, maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek.

Zak je als ondernemer in "het financiële moeras", dan zijn er nog maar heel weinig mensen die je echt willen en kunnen helpen. Er lopen meerdere wegen naar Rome!

E-mail: rob@verburgh.com

Wie is Rob?

Rob Verburgh (1958), vader van één zoon en twee dochters. Hij houdt kantoor in Capelle aan den IJssel. Hij mag zichzelf inmiddels een ervaren ondernemer (1994) noemen. Rob heeft al veel MKB-ondernemers privé en zakelijk uit de brand kunnen helpen.

Rob heeft van oorsprong een technische achtergrond en heeft als ondernemer met vallen en opstaan vele (pijnlijke) levenslessen gehad. Lessen die hij ook graag met anderen wil delen. Beter voorkomen dan genezen.

Hij is in 1994 als ZZP'er begonnen en kort daarna jarenlang directeur / mede-eigenaar (geweest) van meerdere bedrijven, waaronder administratiekantoren, aannemingsbedrijven, detachering-, uitzend-, projecten- en ingenieursbureaus. Eind jaren 90 had hij ruim 150 man personeel in loondienst. En nog steeds is hij directeur van meerdere kleine bedrijven. Alles in de zakelijke dienstverlening.

Daarnaast heeft hij als liefhebberij ook jarenlang particulieren gecoacht, die het even niet meer zagen zitten. Hij is tevens een niet meer praktiserende Master Practitioner NLP, NEI, Hypnotherapie en Enneagramkunde.

Momenteel helpt hij met raad en daad via de stichtingen SCZO en SZPN vele (startende) ZZP'ers.

Zijn twee belangrijkste overtuigingen: ‘Waar een wil is, is een OMweg’ en 'minder is VEEL meer'.

Rob  Verburgh

Rob Verburgh
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur
Werkzaam bij: Hybride Ondernemen
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2708 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 318 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 399 6.69
6 Pa Va Ke 1545 6.66
7 Louis Kossen 860 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.