Fred van Slooten


Na mijn studie Communicatie aan de HE&M in Utrecht ben ik in de verkoop van gereedschappen terecht gekomen. Ik ben echter al snel overgestapt naar de ICT, waar ik in 1996 begon bij een Exact en Compaq dealer gespecialiseerd in CRM oplossingen. Hier heb ik het ICT vak geleerd.

Na mijn periode bij de reseller heb ik verschillende sales en marketing rollen gehad binnen het ICT kanaal, waarna ik na 9 jaar ervaring overgestapt ben naar de ICT Healthcare, waar ik Sales & Marketing Manager geweest ben van een Nederlandse Healthcare System Integrator en ISV.

Inmiddels werkzaam als Product/Marketing Manager bij PEAK-IT Managed Services waarbij ik met mijn uitgebreide kennis en ervaring in de ICT branche voor onze klanten oplossingen ontwikkel waarbij PEAK-IT hen structureel en volledig ondersteunt bij de toepassing en het gebruik van ICT

Vakkennis Fred van Slooten

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.


Fred van Slooten

Fred van Slooten
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Manager Solutions
Werkzaam bij: PEAK-IT
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Branche: ICT – Managed Service Provider (MSP)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 303 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.