Stef Joosten


Stef Joosten is management consultant en solution lead bij Ordina. Ook is hij hoogleraar aan de faculteit Informatica van de Open Universiteit Nederland. Hij heeft complexe opdrachten in systeemontwikkeling, omvangrijke opdrachten op bestuurlijk niveau uitgevoerd, veranderingsprocessen uitgevoerd en diverse bedrijfskritische informatiesystemen ontworpen bij grootschalige organisaties. Zijn opdrachten spelen zich vooral af in trajecten in de publieke sector, waarbij zowel organisatie als ICT betrokken zijn.

De carrière van Stef Joosten begon aan de Universiteit Twente, waar hij zijn naam vestigde met zijn onderzoek naar workflow management in de praktijk.
Hij heeft in 1996 het procesarchitecten-bureau Anaxagoras opgericht en in drie jaar tijd laten groeien tot een erkende naam in procesvernieuwing. In 2000 is dit bedrijf overgegaan naar Ordina. Door zijn boeken, artikelen en columns in vakbladen is Stef Joosten een bekende naam in de wereld van informatie-architectuur, een veelgevraagd adviseur van financiële– en overheidsinstellingen, en een spreker op congressen. Als erkenning voor zijn hele werk op het gebied van proces- en documentmanagement ontving Joosten in 2005 de NMA Award van de Nederlandse Associatie voor Informatie Management.

Vakkennis Stef Joosten

Functiegebieden

Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling en Training/opleiding.

Onderwerpen

Digital Transformation, Datamanagement, ERP, Development, Security, ICT-branche, Overheid en Onderwijs.

Methoden/frameworks

Agile, RUP, UML en DevOps.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS en SQL.

Software/hardware

Excel, MySQL en Kunstmatige intelligentie.


Stef  Joosten

prof.dr.ir. Stef Joosten
Opleidingsniveau: Postdoctoraal
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Management Consultant
Werkzaam bij: Ordina
Bedrijfsgrootte: 2500-5000 personen
Branche: ICT - consultancy & dienstverlening

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2820 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.