Managed hosting door True

Tijmen van de Kamp


Tijmen van de Kamp is een expert van Computable voor de topics: Development, Cloud Computing en Mobility.

Als CTIO (Chief Technology & Innovation Officer) ben ik binnen Avanade Nederland verantwoordelijk voor inhoudelijke innovatie. In de praktijk betekent dat: met klanten aan de slag om te bepalen waar vernieuwing waarde kan toevoegen, met het bedrijf aan de slag om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening en ons portfolio innovatief is en blijft, en met de medewerkers aan de slag om te zorgen voor de vermogens om die vernieuwing te ontwikkelen en te implementeren. Mijn ruim 15 jaar ervaring als software ontwikkelaar, architect, project manager en leidinggevende komen hierbij uiteraard goed van pas.

Vakkennis Tijmen van de Kamp

Zeer deskundig Deskundig
TopicsDevelopment, Cloud Computing, Internet, Mobility.Management, Architectuur, Besturingssystemen, Diensten, Loopbaan.
Skills  .Net , ASP, C#, HTML/CSS, Windows Azure, Windows PC.Agile, CMM, Dsdm, ESB, ISTQB, ITIL, Javascript, Scrum, SQL, UML, Windows Server.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp.Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Kwaliteitszorg, Projectmanagement, Training/opleiding, Webdevelopment/management.

Computable Expert
Tijmen van de Kamp

Tijmen van de Kamp
Carrièreniveau: Directie
Functie: Chief Technology & Innovation Officer
Werkzaam bij: Avanade Netherlands BV
te Almere
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: ICT