Managed hosting door True

René Civile


Visionair en Dwarsligger

'Als je je gewoon aan de universele simpele wetten en wetmatigheden die betrekking hebben op de materie onder elke discipline en specialisatie binnen de IT ben je goed bezig. Automatiseren is niet voor ego of beter willen weten. Automatiseren is Besparing en Winst door digitaliseren of mechaniseren behalen. Hoe je dat doet is van ondergeschikt belang.'

Vanuit de IT Technisch expertise opgebouwd op de gebieden IT Crisis, Incident, Problem en Change Management. Is a.i. Project Management pragmatisch en beschouwd (IT) zaken en processen met helikopterview en Visionair oog.

'IT is een prachtige voorspelbare materie om processen te versnellen en besparingen te bewerkstelligen. Ga je tegen de wetmatigheden van deze materie in, dan loop je vanzelf 'Duurbetaald' achter de feiten aan.

Uitvinder van de 'Civile Matrix®'. De meest eenvoudige tool die de werking van de materie IT inzichtelijk maakt voor IT maar meer nog, Non-IT management.

NumoQuest® wordt als onafhankelijk model ingezet in het Lager Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Excecutive en Persoonlijke assessments, Mediation tussen personen en wordt eveneens gebruikt als basis en doelbepaling voor Coaches en HR Professionals.

'Ingewikkeld is zelden interessant', ...En als je er geen verstand van hebt, blijf dan uit de keuken!', ... Aan het einde van elke IT (crisis) traject/project hoef ik de rekeningen niet te betalen van door politiek/commercie veroorzaakte schade/vertraging/debacles.....', 'Dat je op school 'iets' hebt geleerd wil nog niet zeggen dat je er verstand van hebt...' zijn gevleugelde uitspraken die hem karakteriseren.

Groot voorstander van het verspreiden van universele IT materie, wetten en wetmatigheden ter verbeteren van communicatie tussen IT en Non IT.


Rotterdam
06 2936 1218

Vakkennis René Civile

Zeer deskundig Deskundig
TopicsManagement, Internet, Mobility, Storage, Besturingssystemen, Security, Systeembeheer, ICT-branche, Detachering, Diensten, Overheid, Loopbaan, Maatschappij.Outsourcing, Datamanagement, Softwarebeheer, Infrastructuur, Datacenters, Netwerken, Telecom, Netwerkbeheer, Zorg, Universal Communications.
Skills  HTML/CSS, Informatica, ITIL, Prince2, Windows PC, Windows Server, Wireless..Net , Access, Android, Cisco, Citrix, Excel, Exchange, Flash, IPMA, ISO-20000, Joomla!, TMap, XML.
Sectoren  Beveiliging, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer, Testen/implementeren, Training/opleiding.Applicatiebeheer, Commercie, Technisch ontwerp.

René  Civile

René Civile
Woonplaats: Rotterdam
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: IT & (H)uman (A)ssessment Consultant
Werkzaam bij: NumoQuest®
te Rotterdam
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen