Managed hosting door True

Sherry Bibiana


Sherry Bibiana is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Development en Loopbaan.

Mw. ir. S. M. (Sherry) Bibiana is werkzaam in projectmanagement- consultancy- en architect rollen en als Component Software Development enterprise architect.
Zij heeft veertien jaar ervaring met management van software ontwikkeling, (component based, vnl. Tibco, en J2EE) software ontwikkeling en ICT operations en lijnmanagement.
Door haar goede communicatieve vaardigheden en ervaring in vele organisaties heeft zij een meerwaarde bij projecten, waarbij naast het leveren van diensten op het gebied van informatietechnologie ook goede contacten met diverse belangengroepen vereist zijn.

Tevens is ze door haar gedegen technische achtergrond, evenals haar ervaring in diverse rollen in staat werkelijk een brug te slaan tussen business en ICT, alsmede tussen bouw en beheer.

Sherry is in de periode maart 2003 – maart 2008 bestuurslid van het DSDM Benelux consortium. Zij was binnen DSDM verantwoordelijk voor Kennisdeling (methoden en technieken). Zij heeft ook ruime ervaring met RUP. Zij is ook actief lid van Software Process Improvement vereniging (SPIder) met nadruk op Requirements Management.

In de academische jaren 2006-2008 is zij tevens docent geweest voor derde en vierde jaars avond studie HEAO- Bedrijfsinformatica studenten aan de Hogeschool inHolland te Den Haag.

Sherry heeft diverse publicaties op haar naam staan, zoals op het gebied van EAI, SOA, web services, Java, enterprise portals, methoden en technieken (RUP en DSDM).

Computable Expert
Sherry  Bibiana

Sherry Bibiana
Functie: Managing Consultant
Werkzaam bij: Tomt
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: ICT - consultancy & dienstverlening