Will Moonen


Will Moonen is een expert van Computable voor de topics Management, Outsourcing en Cloud Computing.

Een ervaren, resultaat gedreven solution/software architect met een passie voor het verbeteren van de prestaties van IT processen, applicaties en infrastructuren met de inzet van APM- (Application Performance Management) en NPM (Network Performance Management) technologie.

In een constant veranderende markt ben ik op een pro-actieve manier bezig om mijn kennis op peil te houden. Enerzijds op basis van autodidactische trainingen over nieuwe technologie en nieuwe organisatie vormen.
Anderzijds door deel te nemen aan meerjarige trainingsprogramma’s. Waaronder een academisch programma op het gebied van organisatie veranderingen. Ik verwacht dit programma in 2016 succesvol af te ronden.

Vakkennis Will Moonen

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Consulting/advies, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, ERP, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Maatschappij en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ITIL en Prince2.

Programmeertalen/tools

Ajax, HTML/CSS, Java en SQL.

Software/hardware

Apache, Cisco, Drupal, Excel, Joomla!, Linux, MySQL, SQL Server, VMWare, Windows PC, Windows Server, Wireless en Wordpress.Computable Expert
Will  Moonen

Will Moonen
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Managing consultant
Werkzaam bij: IT visibility
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Branche: Advies / Consultancy

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2835 6.80
3 Jack Jansonius 360 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 384 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 450 6.69
7 Pa Va Ke 1590 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.