Tanja Ubert


ing. Tanja Ubert RI is een expert van Computable voor het topic Business Analytics.

Ik deed mijn eerste ervaringen met ICT op in 1987, waarna ik mij bij diverse werkgevers en middels een avondstudie aan de HTS verder in het vak verdiepte. Gaande weg ontdekte ik dat mijn passie ligt in het lesgeven, maar dat het vakgebied Business Intelligence en datamodelleren ook blijft boeien, daarom maakte ik de stap naar het onderwijs. Omdat toch ook de business bleef kriebelen ben ik in beperkte mate nog te porren voor consultancy werk, via de hogeschool bijvoorbeeld in de vorm van een docent stage of onderzoek voor het lectoraat.
Ik ben sinds 2004 werkzaam als docent voor Informatica vakken (ontwerp en Business Intelligence) en Management en Organisatie vakken, studieloopbaanbegeleider en stagebegeleider. Daarnaast ben ik actief in het ontwikkelen van nieuw onderwijs (materiaal en visie). Zowel voor het reguliere HBO (voltijd en deeltijd) als voor de Engelstalige variant.Vanaf 2013 werk ik bij de Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatica, als Hogeschool docent voor allerlei modules over methoden, ontwerp en Business Intelligence.

Vakkennis Tanja Ubert

Functiegebieden

Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management en Business Analytics.

Methoden/frameworks

Agile, Dsdm, ISO-20000, Scrum en SDM.

Software/hardware

Access, Excel, SAP-software en Wordpress.Computable Expert
Tanja  Ubert

ing. Tanja Ubert RI
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Hoogleraar/docent hoger onderwijs

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.