Tom Langerhorst


Tom Langerhorst is een expert van Computable voor het topic Development.

Tom Langerhorst is als test specialist sinds 1998 actief werkzaam in de ICT. Sinds het begin van zijn carrière hebben Service Oriented Architectures (al heette het toen: ketenintegratie, EAI, etc) zijn interesse. Tom is als testspecialist de vraagbaak voor de andere consultants binnen Four Oaks, als het gaat om test vraagstukken in relatie tot Service Oriented Architectures. Tom is in het bezit van het ISEB Practioner Certificate in Software Testing, een internationale erkenning voor zijn kennis en kunde in het testvak.Tom heeft als testspecialist ruime ervaring in het testen van Service Oriented Architectures bij diverse opdrachtgevers variërend van software huizen, overheidsinstellingen, banken en verzekeringsinstellingen.

Vakkennis Tom Langerhorst

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kwaliteitszorg, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Business Analytics, Development, Internet en Smart Logistics.

Methoden/frameworks

Agile, CMM, Dsdm, IAD, ITIL, J2EE, Prince2, RUP, Scrum, SDM en UML.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C#, C++, Cobol, Delphi, Fortran, HTML/CSS, Java, Javascript, JSP, Perl, PHP, Powerhouse, Progress, RPG, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Access, DB2, Informix, iPhone/iPad, Linux, MySQL, Novell, Oracle-software, SAP-software, SQL Server, Sybase, Unix, WebSphere en Windows PC.Computable Expert
Tom  Langerhorst

Tom Langerhorst
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Principal-Consultant
Werkzaam bij: Condigne
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Branche: ICT

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2769 6.80
3 Jack Jansonius 277 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 336 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 420 6.69
7 Pa Va Ke 1570 6.66