Managed hosting door True

Tom Langerhorst


Tom Langerhorst is een expert van Computable voor het topic Development.

Tom Langerhorst is als test specialist sinds 1998 actief werkzaam in de ICT. Sinds het begin van zijn carrière hebben Service Oriented Architectures (al heette het toen: ketenintegratie, EAI, etc) zijn interesse. Tom is als testspecialist de vraagbaak voor de andere consultants binnen Four Oaks, als het gaat om test vraagstukken in relatie tot Service Oriented Architectures. Tom is in het bezit van het ISEB Practioner Certificate in Software Testing, een internationale erkenning voor zijn kennis en kunde in het testvak.Tom heeft als testspecialist ruime ervaring in het testen van Service Oriented Architectures bij diverse opdrachtgevers variërend van software huizen, overheidsinstellingen, banken en verzekeringsinstellingen.

Vakkennis Tom Langerhorst

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kwaliteitszorg, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Architectuur, Business Intelligence, Development, Internet en Logistiek.

Methoden/frameworks

Agile, CMM, Dsdm, IAD, ITIL, J2EE, Prince2, RUP, Scrum, SDM en UML.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C#, C++, Cobol, Delphi, Fortran, HTML/CSS, Java, Javascript, JSP, Perl, PHP, Powerhouse, Progress, RPG, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Access, DB2, Informix, iPhone/iPad, Linux, MySQL, Novell, Oracle-software, SAP-software, SQL Server, Sybase, Unix, WebSphere en Windows PC.Computable Expert
Tom  Langerhorst

Tom Langerhorst
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Principal-Consultant
Werkzaam bij: Condigne
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Branche: ICT