Loek Wilden


Loek Wilden is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing, Infrastructuur en Datacenters.

Loek Wilden werkt sinds oktober 2014 als Data Center Lifecycle Consultant bij Schneider Electric en is onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van APC-technologieën en Schneider Electric-oplossingen op het gebied van kritieke infrastructuren. Daarnaast is hij sinds 2020 ook teamleider Digital Services & Execution, een team dat zich richt op het assisteren bij de digitale transformatie van bedrijven. In 2004 ronde Loek ronde zijn studie Mechanical Engineering af en is daarna al als Configuration Engineer aan de slag gegaan bij APC.

Loek is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur. Door zijn goede relaties met verschillende afdelingen weet hij precies wat er speelt en kan hij goed anticiperen. Ook leidt hij consultants op en werkt met ze samen zodat wensen van eindgebruikers en ontwikkelingen goed op elkaar afgestemd kunnen worden.


Computable Expert
Loek  Wilden

Loek Wilden
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Werktuigbouwkundige

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.