Paul Bron


Paul Bron is een expert van Computable voor de topics Management, Cloud Computing en Datacenters.

Paul Bron is sinds november 2012 vice president van de IT Business van Schneider Electric Nederland, voorheen bekend onder de naam APC. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen van de IT Business en het uitbreiden van de groeimogelijkheden van oplossingen voor de technische infrastructuur van datacenters. Hij heeft al eerder voor APC gewerkt, namelijk twaalf jaar als EMEA General Manager.

Paul Bron heeft een ruime ervaring in de IT-branche opgebouwd. Zo was hij de afgelopen vijf jaar mede-eigenaar en CEO bij MSA-ICT, dat inmiddels door Detron is overgenomen. Ook heeft hij zes jaar lang als European Marketing Director bij Trust International gewerkt.

Bedrijf
Schneider Electric

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto 'make the most of your energy' helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl


Computable Expert
Paul  Bron

Paul Bron
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Vice President bij Schneider Electric
Werkzaam bij: Schneider Electric
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 500 t/m 999 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2818 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.