Marcel van Tetering


Een vindingrijk en gedreven business consultant en verandermanager met een breed profiel: vanuit een bedrijfskundige achtergrond heb ik nu meer dan 20 jaar ervaring in innovatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen, diensten en businessmodellen. In de tijd heb ik ervaring opgedaan in alle aspecten van zowel business (verander) projecten als van ERP implementaties en het beheren en sourcen ervan. Ik combineer hierin mijn inhoudelijke kennis (logistiek, ICT en ERP) met commerciële en procesmatige vaardigheden (verandermanagement, faciliteren en procesoptimalisatie).

De rode draad in al mijn activiteiten is het combineren van creativiteit en vakmanschap en daardoor het realiseren van nieuwe, succesvolle oplossingen en invoeren ervan.

Ik heb een voorkeur voor ongebaande paden en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven of organisaties. Ik ben een visionair leider en neem op natuurlijke wijze mijn omgeving, partners en stakeholders hier in te mee. Ik ben organisatie-sensitief, heb een scherp politiek bewustzijn en een goed analytisch vermogen. Daardoor breng ik verschillende belangen binnen en buiten mijn klanten bij elkaar. Het liefst acteer ik op het snijvlak van business en IT en kan goed op elkaar afstemmen. Mijn klanten omschrijven me als een goede communicator op alle niveaus. Ik ben een bruggenbouwer en enthousiasmeer mensen, als adviseur, coach, facilitator of als leider. In dynamische, complexe omgevingen gedij ik goed, ik zie snel samenhang zien en verbanden weet het overzicht te bewaren zonder de aandacht voor details te verliezen. Ik ben initiatiefrijk en creatief, en kan dit als geen ander in zakelijke (“niet creatieve”) omgevingen toepassen en overdragen. Naast mijn werk in de zakelijke dienstverlening ben ik muzikant en componist/tekstschrijver.

Vakkennis Marcel van Tetering

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Research/wetenschap, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, ERP, Infrastructuur, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.

Methoden/frameworks

Prince2 en Scrum.

Software/hardware

SAP-software.

Geen foto

Marcel van Tetering
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Management consultant

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2825 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 378 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 447 6.69
6 Pa Va Ke 1584 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.