Managed hosting door True

Vincent Jansen


De kennis en ervaring van Vincent AWG Jansen ligt op het snijvlak van de business vraag en het ICT-aanbod. Vincent heeft ruime ervaring bij organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. Zijn projecten hebben over het algemeen betrekking op de technische aspecten, zoals: beheerprocessen, infrastructuren, outsourcingsvraagstukken, kwaliteitsverbeterings- en audit-trajecten. Het belangrijkste uitgangspunt is de toegevoegde waarde van het projectresultaat aan de organisatiedoelstellingen.
Vincent AWG Jansen's Specialties: Server virtualisatie, werkplek virtualisatie, functioneel ontwerp ICT infrastructuur, Identity en Access Management

Vakkennis Vincent Jansen

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap en Systeembeheer.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid en Digital Workplace.


Vincent  Jansen

Vincent Jansen
Opleidingsniveau: WO
Functie: Architect ICT Infrastructuur
Werkzaam bij: Hewlett-Packard
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen